Paza si Protectie

Caine in dresaj la Complex Rin Tin Tin pentru paza si protectie
Un dresaj de paza si protectie presupune un caine increzator, obedient si bine instruit. Cainele trebuie sa-si acompanieze stapanul in locuri publice avand o atitudine potrivita si totusi la comanda sa fie agresiv si sa-si protejeze stapanul de orice amenintare existenta.

Instruind un caine sa protejeze si sa atace  la comanda presupune o comunicare perfecta cu cainele , stapanul  avand un control precis asupra momentelor de initiere si oprire, actiunea desfasurandu-se in  perfecta  siguranta. Un caine care protejeaza instinctiv este defapt o bomba cu ceas, un caine neinstruit neavand discernamantul uman, atacand in situatii neoportune, sau neprotejand in momentele cheie.

Noi incepem procesul de instruire evaluand temperamentul cainelui. Cainele trebuie sa fie increzator, echilibrat atat in mediul  habitual cat si in public, socializat intratat incat sa nu se teama de nici o persoana straina.

Un caine intruit pentru paza si protectie este un caine care iti poate salva viata.

 

Caine in dresaj la Complex Rin Tin Tin pentru paza si protectie executand un atacCaine in dresaj la Complex Rin Tin Tin pentru paza si protectie