Servicii

Cateii. Cat de mult ii iubim. Cat de draguti pot fi. Ochii aceia mari , rotunzi , urechile moi sau ciulite. Inocenti si angelici… Dar aparentele pot insela. Acesti ingerasi  dragalasi pot cauza o gramada de probleme. Mari probleme. De ce oare, va intrebati? Pentru ca , de fapt, cainii sunt animale. De fapt,  acesta este si motivul pentru care ne sunt atat de dragi. Ei vad lumea foarte diferit de noi. Ei comunica diferit de noi.

Prin urmare  educarea cainelui este o provocare.

Prietenul nostru porneste intr-o frumoasa “calatorie” avand ca final sporirea inteligentei  si adaptarea la mediul in care traieste, practic integrarea lui in mediul urban, alaturi de noi.

Ca si in cazul unui copil educatia catelului este un proces complex ce necesita multa rabdare dar  care in final ne ofera multa satisfactie si bucurie. Ca sa putem educa pe cineva este necesara dobandirea anumitor competente, pentru ca oamenii  nu inteleg si nu “vorbesc” nativ, “limba cainilor” – practic nu ne nastem specialisti in psihologie canina.

Aici se evidentiaza rolul nostru – al Scolii de Dresaj Rin Tin Tin – noi va ajutam sa dobanditi pe cea mai usoara cale – cea practica- aceste aptitudini, cunostiinte, afinitati.

Instructorii si dresorii nostri va stau alaturi, va ghideaza si va consiliaza in aceasta noua aventura alaturi de prietenul dvs.