Scoala de dresaj

Scoala de dresaj Rin Tin Tin

Catel in pensiune la scoala de dresaj canin Rin Tin Tin

Dresajul cainilor se desfasoara fie in aer liber pe un teren special amenajat fie in sala in suprafata de cca. 200 mp., aflata la parterul cladirii principale. Primitoare si bine dotata cu echipamente de profil aceasta permite desfasurarea activitatilor de dresaj canin, indiferent de vreme sau de orele tarzii.

Fiecare colaborare incepe cu o evaluare a comportamentului si o testare a aptitudinilor cainelui.

Scoala de dresaj Rin Tin Tin deruleaza programe de dresaj canin de: disciplina si companie, paza si protectie, reabilitari ale cainilor cu tulburari de comportament (frica, agresivitate), terapie asistata, agilitate. Totodata se organizeaza periodic cursuri de dresaj canin sub forma claselor, in vederea unei mai bune socializari a exemplarelor canine si a lucrului in echipa.

Programele de dresaj canin sunt stabilite pe pachete de servicii oferind posibilitatea fiecarui client sa parcurga cu cainele sau intreaga gama de la primul pana la ultimul pachet.

Catel in pensiune la scoala de dresaj canin Rin Tin Tin

In functie de nivelul educatiei primite anterior si de rezultatele evaluarii, clientii pot opta pentru unul din pachetele de avansati.

Prin intermediul pachetelor de dresaj de obedienta “Standard de companie”, “Avansati”, “Avansati +” (pachetul special), cainii vor deprinde de la elementele simple de deplasari in lesa si manevrabilitate primara, pana la elemente complexe de lucru fara lesa in medii diferite si in prezenta unor factori de distragere puternici.

Optional proprietarii pot alege si antrenarea cainilor pe banda de alergare, pentru mentinerea si dezvoltarea tonusului muscular al patrupedului.

Modul de lucru este stabilit in functie de timpul disponibil al fiecarui client in parte. Eficienta maxima se obtine atunci cand proprietarul participa activ la sedintele de dresaj canin, lucrand direct cu cainele, sub indrumarea instructorului. Daca acesta nu dispune de timpul necesar, cainii pot fi cazati in pensiune si pot beneficia de mai multe sedinte de lucru pe zi. In aceasta situatie, spre finalul programului de pregatire, proprietarul cainelui va participa, alaturi de instructorul dresor, la sedintele de instruire pentru a-si insusi notiunile specifice de control si comunicare cu cainele.

In scoala de dresaj Rin Tin Tin, se folosesc o multitudine de metode de dresaj, adaptate atent la personalitatea si temperamentul fiecarui elev in parte, bazate pe stimulare, motivatie si recompensare.